KenoXpress

Även om det är dragningar varje dag i det ordinarie Kenospelet med Svenska spel så kan det vara lite tråkigt att vänta hela dagen för att få reda på resultatet. Då är det tur att det finns KenoXpress! Det är exakt samma spel, det finns en fast vinstplan men dragningen sker på en gång, du behöver inte vänta på kvällens dragning utan får resultatet på en gång. Denna version av Keno har funnits hos Svenska spel sedan 2009 och den går enbart att spela på deras hemsida.

På samma sätt som när du spelar den ordinarie Kenon med Svenska spel så kommer det att dras 20 nummer av 70 möjliga i KenoXpress. Här gäller det att pricka in så många rätta nummer som möjligt av det antal du väljer att lägga dig på. Det går att spela ett antal nummer mellan ett och elva och varje antal nummer har en egen nivå och vinstplan som vanligt. Om du här spelar på nivå elva, alltså har valt elva nummer och alla blir rätt. Då vinner du en hel miljon svenska kronor.

 

Även i KenoXpress väljer du hur mycket du vill satsa per rad och minsta insatsen är fem kronor och den högsta hundra kronor. Även i detta snabbspel kan du välja att spela med Kung Keno. Den största skillnaden förutom att dragningen sker på en gång och du spelar ensam är att det finns ett vinsttak. Det vill säga att vinsten aldrig kan bli större än en viss summa pengar. I detta fall är det två miljoner kronor som gäller och det är ju ändå ingen liten summa pengar. Men här är det alltså så att oavsett hur mycket du satsar per rad så kan du ”bara” vinna två miljoner kronor per dragning.